Livet er skjørt og i det daglige er det lett å glemme at det kan bli snudd på hodet i løpet av få sekunder.

Det skjedde med den lille familien Vanderleek da pappa Drew lot sine to barn sove alene i bilen en kort stund.

Familien Vanderlek bestod av pappa Drew, mamma Lisa, Logan på 2 år og en storesøster.

Foto: Facebook / Love for Logan

Det var en varm augustdag da pappa Drew tok med barna og barnas farfar ut på en familiegård for å jobbe.

Fordi barna sovnet i bilen på vei til gården, lot han dem fortsette å sove i bilen da de kom frem. Han satt på airconditionen og senket ned vinduene slik at temperaturen holdt seg nede i bilen. Det var tross alt veldig varmt ute.

Foto: Facebook / Love for Logan

Pappa Drew jobbet med en bil som stod like i nærheten og han sjekket bilen barna sov i med korte mellomrom for å se om de hadde våknet.

Det han plutselig oppdaget viser at hendelsen raskt gikk ut av kontroll.

Mamma Lisa har delt den sørgelige historien på Facebook-siden “Love for Logan”. Der skriver hun følgende:

“Min kjære mann og hans far skulle jobbe med en bil som stod like ved familiebilen vår. Fordi det var kjempe varmt ute, lot han Logan og søsteren fortsette å sove i bilen vår med airconditionen på og vinduene nede. Han sjekket bilen jevnlig for å se om de våknet.”

Videre skriver hun at Logan må ha våknet og bestemt seg for å senke vinduet helt ned. Deretter har han trolig tittet ut av vinduet for å se etter pappa”.

Lisa tror at Logan kom borti knappen som lukker vinduet med foten eller kneet når han tittet ut av vinduet. Det gjorde at vinduet lukket seg og halsen hans kom i klem. I panikk klarte ikke den 2 år gamle gutten å finne knappen for å åpne vinduet igjen før han ble bevisstløs.

Etter kort tid kom pappa Drew for å se om barna fortsatt sov. Da fikk han øye på Logan i vinduet og varslet umiddelbart nødetatene.

Det ble sendt et ambulanse-helikopter som fraktet Logan til et barnesykehus med spesialister.

Foto: Facebook / Love for Logan

Legene var ikke optimistiske om 2-åringens tilstand. Den lille gutten hadde vært uten puls alt for lenge.

Legene fant ut at Logan ikke var hjernedød, men han reagerte ikke på undersøkelsene. Familien var rett og slett avhengig av et mirakel.

Dessverre kom det aldri noe mirakel og familien fikk den tragiske beskjeden etter  7 dager på sykehus.

Lille Logan døde kun 2 år gammel.

Foto: Facebook / Love for Logan

Etter at mamma Lisa delte historien på Facebook for å advare andre foreldre, har hun mottatt kondolanser og varme tanker fra hele verden.

Denne historien fikk ikke noen lykkelig slutt. Tvert i mot skjedde det som er alle foreldres værste mareritt, men kjærligheten og varmen til Logan vil alltid finnes gjennom gode minner og øyeblikk familien har hatt sammen med han.

Mamma Lisas ønske med å dele historien er å advare andre foreldre slik at de ikke skal oppleve det samme.

Vi håper alle hjelper familien med å dele denne viktige advarselen om å være oppmerksomme når man er sammen med barn, selv om man er i trygge omgivelser. Livet er skjørt og kan snus på hodet i løpet av sekunder.