Mor og 3 barn dør i en voldsom trafikkulykke. Politiet avslører den meningsløse årsaken.

Foto: YouTube

Både bilprodusenter og myndigheter jobber iherdig med å redusere ulykkene på veiene rundt om i verden. Bilene blir stadig tryggere, med flere sikkerhetsinnretninger og veiene blir bedre.

Dessverre hjalp dette ikke familien Schmidt.

Foto: YouTube

Familien bestod av Lindsey Schmidt og ektemannen Edward. Sammen hadde de tre sønner og de ventet et fjerde barn.

Foto: YouTube

De to eldste guttene skulle på sommerleir i begynnelsen av sommerferien. Lindsey tok også med seg den yngste sønnen i bilen.

Dette skulle bli en herlig sommerferie for familien, og de gledet seg til å ønske enda et familiemedlem velkommen. Dessverre fikk ikke denne historien en lykkelig slutt.

I et kryss ikke langt fra familiens bosted, ble bilen de kjørte i påkjørt av en annen bil.

Lindsey, det ufødte barnet og den yngste gutten dør momentant i ulykken. De to andre barna blir fraktet til sykehus, men skadende er for omfattende og livene kan ikke reddes. Schimdt mister hele sin familien.

Foto: YouTube

Føreren i bilen som kjørte inn i familien slipper nærmest uskadd fra ulykken.

Årsaken til at Schmidt mister hele sin familie er så meningsløs. Det er tingen verken bilprodusenter eller veimyndighetene ikke kan sikre oss mot, nemlig førers uoppmerksomhet.

Føreren av bilen som forårsaket ulykken valgte å sende tekstmeldinger istedenfor å følge med på veien. Resultatet var at han overså et stoppskilt og kjørte rett inn i familiens bil.

Fem liv tapt fordi en person ikke klarte å legge bort mobiltelefonen, en skikkelig vekker! Ikke bruk mobiltelefonen når du kjører!

Alt for mange bruker mobiltelefonen mens de kjører bil. Del gjerne denne historien og budskapet videre. Ingen fortjener å miste livet på denne måten. Og ingen ønsker noe slik på samvittigheten.

Nedenfor er et videoinnslag om hendelsen.