To år gamle Nolan Scully slet med en tett nese som ikke ville bli bedre.

Tilslutt tok legene en CT-scann av gutten, og moren Ruth fikk høre ordene ingen foreldre vil høre; sønnen din har kreft.

Han led av Rhabdomyosarkom, et vanskelig ord som dessverre ikke gav familien mye håp. Kreftformen er sjelden og svært aggressiv.

Nolan kjempet seg igjennom utallige behandlinger, mange svært smertefulle.

Tilslutt var det ingen flere behandlinger tilgjengelig, alt legene kunne gjøre var å lindre smertene.

Han falt i koma og timene ble lange. Men han var ikke klar til å dra uten å ha tatt farvel med sin mor.

Moren deler de siste øyeblikkene i et rørende innlegg:

Jeg spurte Nolan om jeg kunne ta meg en dusj, siden renslighet er viktig og vi kom til å ha kropskontakt.

Nolan svarte “Ja, det er greit mamma. Kan onkel Chris komme og sitte sammen med meg? Jeg snur meg slik at jeg kan se mot deg.

Jeg gikk inn døren på badetrommet, snudde meg mot ham og sa: “Se hitover hele tiden, vennnen. Jeg er ute om et par sekunder”.

Han smilte mot meg.

Sykepleierne fortalte meg at i det jeg lukket baderomsdøren, lukket Nolan øynene og gikk inn i dyp koma. Det var starten på slutten.

Når jeg åpnet baderomsdøren så jeg flere doktorer stå rundt sengen til Nolan. De stod der med tårer i øynene og sa: “Ruth, han er i koma. Nå kan han ikke føle noen smerte lenger”.

Jeg løp mot sykesengen og la meg ved siden av han, så strøk jeg ham over kinnet.

Da skjedde mirakelet jeg aldri kommer til å glemme. Den lille engelen trakk pusten, åpnet øynene og snudde seg mot meg. Så sa han: “Mamma, jeg elsker deg”.

Deretter lukket han øynene og sovnet stille inn, mens jeg sang “You are my Sunshine” – rolig inntil øret hans.

Familien delte Nolans historie på internett underveis i behandlingen. Det siste innlegget delte hun for å bearbeide sorgen og for å fortelle de som fulgte med hvordan det endte.

Familiens historie har rørt mennesker over hele verden. Vi takker dem for åpenheten og kondolerer så mye. Himmelen har fått en ny, fantastisk engel.