Dessverre hører vi stadig vekk historier om barn som blir mobbet av andre barn. Men denne historien er verre enn de fleste andre vi har hørt. Vi advarer mot sterke bilder.

Syv år gamle Jak kommer fra Shropshire i England, og har lenge blitt mobbet. Men nylig tok mobbingen en ny retning som resulterte i store skader for den lille gutten.

Det er avisen Mirror som melder om den grusomme hendelsen som førte til at Jak måtte legges inn på sykehus. Jak hadde nemlig blitt banket opp og fått store skader i hodebunnen etter at andre elever på skolen hadde skubbet han hardt inn i en jernstang. Dette førte til et sår i hodebunnen som hovnet opp og ble betent.

Jak ble skrevet ut av sykehuset for å feire sin egen bursdag, men han hadde så sterke smerter at han måtte gjemme seg på toalettet under besøket. Deretter måtte han tilbake på sykehuset for å bli operert.

Foto: Facebook

Moren til gutten er knust over hendelsen: “Min lille gutt har så sterke smerter. Hjertet mitt brister når jeg sitter ved siden av ham og ser på den snille, søte guttens tilstand”.

Moren kan også fortelle at dette ikke er første gang gutten blir fysisk skadd av mobberne sine. Han ble for bare noen uker siden slått med en tennisracket.

Foto: Facebook

I tillegg har han blitt sparket og stukket med blyanter, uten at skolen har grepet inn.

Foto: Facebook

Moren har nå gått til politiet, som heller ikke har foretatt seg noe, ettersom gjerningsmennene er under 10 år gamle. De forteller likevel til Mirror at de skal se på muligheten for å samarbeide med skolen for å få en slutt på mobingen.

Vi ønsker lille Jak lykke til videre, og krysser fingrene for at mobbingen gir seg. Ingen barn fortjener å bli mobbet – del gjerne om du er enig!