Bussjåføren reddet en kidnappet 3-åring! For en helt!

Fredag morgen ble en tre år gammel gutt meldt savnet fra et bibliotek like utenfor San Francisco. Det var det lokale politiet som holdt pressemeldingen.

Omtrent en time senere satte Tim Watson seg inn i bussen han skulle kjøre. Han er bussjåfør og startet denne dagen på sin faste rute. Ved en bussholdeplass fikk han øye på en mann og en liten gutt som gikk ombord i bussen hans. Tim la merke til guttens tårevåte øyne. Dette gjorde at Tim fikk en dårlig magefølelse.

Tim tenkte raskt og fikk en god ide. Han fortalte passasjerene at noen hadde mistet en grønn bagg i bussen. Han gikk derfor igjennom bussen for å lete etter baggen. Dette gjorde han kun for å komme tett opp til gutten som han mistenkte at var kidnappet. Han ville nemelig sjekke om gutten hadde på seg på seg røde crocks.

Da Tim nærmet seg gutten ble mistanken bekreftet. Den lille gutten hadde på seg de samme klærne og skoene var røde crocks!

Tim gikk rolig tilbake og fortsatte å kjøre bussen. Han varslet politiet og avtalte å kjøre bussen i møte. På neste holdeplass stod politiet klare. Gjerningspersonen ble pågrepet og gutten ble gjenforent med sin familie.

Etter hendelsen har flere hedret Tim og kalt han en ekte helt. Selv sier han at han gjorde det alle foreldre ville gjort.

Se nyhetsinnslaget i klippet under: