I en verden hvor tragedier ofte dominerer nyhetsbildet, er det historier som dette som skiller seg ut og gir oss håp.

En brannmann i Florida fant en nyfødt baby, forlatt i en “Safe Haven Baby Box”.

Foto: YouTube

Safe Haven Baby Box” er en livreddende innovasjon laget for å beskytte nyfødte barn og mødre som er en kritisk livssituasjon. Disse boksene er installert på trygge steder som brannstasjoner og sykehus, og gir en anonym og trygg måte for mødre å overlate sine nyfødte barn, uten frykt for rettslig forfølgelse.

Det vesle barnet het Zoey og var det første barnet som ble etterlatt i en slik boks i Florida.

Brannmannen og hans kone, som hadde prøvd å starte en familie i ti år uten hell ble umiddelbart sjarmert av denne lille skapningen. De begynte adopsjons prosessen raskt og seks måneder senere ble Zoey en del av den kjærlige familien.

Foto: YouTube

Selv om prosessen gikk fort, trodde ikke adoptivmoren at det ekte før hun fikk den endelige telefonen fra barneavdelingen. Hun fortalte at de har forsøkt å få barn i et tiår og egentlig hadde gitt opp håpet. Da de så den vesle jenta, var de overbevist om at dette var rett.

To dager etter at brannmannen hadde kjørt lille Zoey til sykehuset, var han og kona adoptivforeldre.

De berømmer Zoeys biologiske mor for hennes avgjørelse om å bruke Safe Haven Baby Box. “Vi føler virkelig i våre hjerter at vi på en eller annen måte ønsker å fortelle den biologiske moren at hun er trygg, hun er glad og hun er veldig elsket,” sier adoptivmoren.

Denne historien er en påminnelse om at selv i de mest hjerteskjærende situasjoner, kan kjærlighet og håp finne veien.

Se den rørende historien i videoen under: