De fleste har minner fra man skal ta skole eller barnehage fotografering. Og vi syntes alle det var ekstra stas når dagen kom.

Noen gruet seg, andre blir nervøse, mens man ofte tenker på hva andre skal syntes om klærne man har valgt.

Det var ikke noe unntak når Kaylean på 3 år skulle i barnehagen fotografering.

Hun var både spent og nervøs. Da hun våknet opp på morgen ble hun skuffet over å se hvilke klær hennes foreldre hadde lagt frem. Hun mente hun selv velge dette selv!

Kaylean er som alle andre 3 åringer veldig opptatt av superhelter. Spesielt supermann og supergirl.

Hun viste akkurat hvilket plagg hun skulle ha på seg til fotograferingen. Kaylean har ett hørselstap som gjør at hun ikke kan høre bokstaven S.

Foreldrene prøvde å overtale Kaylean til å bruke noe annet enn hva hun hadde valgt, men hun svarte bare kontant «pootergirl». Pappa Austin sier at det var umulig å argumentere i mot.

Kaylean fikk ønsket sitt innvilget og dro stolt til barnehagen.

Bildet som ble tatt har faren delt på et forum og han er overveldet av responsen det har fått.

Faren forteller at han fortsatt ikke har rukket å lese igjennom alle meldingene han har fått fra andre døve er super. Jeg kunne aldri sett for meg at bildet kunne berøre så mange andre, sier han.

Kaylean har den siste tiden startet å lære seg tegnspråk, noe som hjelper henne i hverdagen.

Pappa Austin forteller: «Hun lærer nå tegnspråk og elsker det. Personlig tror jeg ikke hun hemmes særlig av handikapet i hverdagen. Hun hadde hørseltap i over et år uten at det ble diagnostisert, men klarte seg likevel helt fint med barn på samme alder i barnehagen» samtidig forteller Austin at kona og han selv også har deltatt i tegnspråk kurs og at man kan se at Kaylean kan uttryke seg bedre. Noe som har gitt den unge jenten enda bedre selvtillit. 

Vi synes denne 3-årige jenta er en ekte superhelt!