Mirakler kan faktisk skje, det er Ashley Hallford levende bevis på. Hun hadde et perfekt liv med mannen David, som hun ble sammen med når de studerte.

De hadde også vært «kjærester» på barneskolen. Paret ventet sitt første barn da ting begynte å gå galt.

En dag la hun merke til en klump på halsen når hun var cirka én måned inn i svangerskapet. Diagnosen hun fikk var at hun hadde fått en infeksjon i en spyttkjertel, og hun så ut til å bli frisk.

Senere møtte hun opp til det hun trodde skulle bli hennes siste røntgen før hun skulle dø, da legene oppdaget noe som skulle sjokkere dem.

Foto: YouTube

Da hun var 32 uker inn i svangerskapet, sa legene at «infeksjonen» ikke var blitt noe bedre og at klumpen faktisk ble større. Ashley reagerte og ba om en biopsi. Det ble fastslått at hun hadde en sjelden og aggressiv kreftform i fjerde stadiet. Siden hun var gravid var ikke cellegift en valgmulighet. Siden det var en nødsituasjon ble fødselen satt i gang uken etter.

Foto: YouTube

Selv om sønnen hennes Harvey ble født tidlig, var han sunn og frisk og ble sendt hjem to dager etter fødselen. Det var da Ashleys behandling begynte.

Det begynte med kirurgi for å fjerne svulsten som var på størrelse med en grapefrukt, fra halsen. Den hadde i tillegg spredt seg til kjeven, og mye muskelvev måtte fjernes. Fem uker etter at kreftsvulsten hadde blitt fjernet, fant legene ut at den hadde rukket å spre seg enda mer.

Foto: YouTube

Legene fortalte Asheley at hun nå hadde kreft i hjernen, leveren og begge lungene. Kreften i hjernen hennes hadde vokst på synsnerven, noe som lukket det høyre øyet hennes. Hun ble satt på intens cellegift og strålebehandlingfor å hindre kreften i å spre seg mer.

«På det tidspunktet stoppet legene med å prøve å finne ut hva det var og sa de måtte behandle meg så jeg ikke skulle dø» sa hun til 11Alive.

Foto: YouTube

Ashley hadde nå utallige svulster og forberedte seg på det verste. Hun tok masse bilder og videoer, så sønnen hennes skulle ha noe fra henne når han vokste opp uten henne. Hun snudde seg til menigheten, og hele menigheten ba til gud om et mirakel.

Foto: YouTube

Det tok ikke lang tid før mirakelet skjedde. Hun møtte opp til det hun trodde skulle bli hennes siste røntgen før hun skulle dø da legene oppdaget noe som skulle sjokkere dem. De sa at kreften hadde forsvunnet helt!

Foto: YouTube

«Jeg trodde aldri hun skulle klare seg», sa hennes onkolog, Dr. Debra Miller. Ashley hadde vært i remisjon i ni år. Lite ante hun at dette skulle være det første av tre mirakler som hendte henne.

Foto: YouTube

Ashley ble også fortalt at hun ikke kunne bli gravid på grunn av strålebehandlingen, men på tross av det ble hun gravid med sitt andre barn to år senere. Etter det sa legene at hun ikke ville få barn, siden overgangsalderen sto for døren, men likevel fikk hun født et tredje barn.

Ashley sa at fantastiske leger og er ansvarlige for mirakelene. Guds kjærlighet ble også nevnt. Hun forteller historien sin på YouTube og forteller budskapet om at man må ha troen, selv når det virker som mørkest.

Se en video her, og DEL gjerne om du tror mirakler er mulig!