Kreft er en sykdom som rammer folk i alle aldre og man hører stadig om triste skjebner.

Ikke bare er det mange som blir rammet, men det er ikke alltid man får den behandlingen som trengs.

Nicole Hitchen fikk den tunge beskjeden om at hun hadde fått livmorhalskreft og at den var langt fremskredet. Det var få behandlingsmuligheter tilgjengelig. Nå klarte hun kun å tenke på sine to sønner.

Hun klarte ikke å gi opp håpet og ville fortsette å kjempe for livet. Hun lette etter andre behandlingsmuligheter, alternative metoder.

Hun fant en spesialistklinikk i Tyrkia som kunne tilby en ny, lovende behandling.

Hver behandling tok ti dager og hun måtte dekke regningen selv. Hun klarte å få til fem behandlinger og allerede etter første behandling så de at flere av kreftsvulstene hadde krympet eller forsvunnet.

Hun hadde ikke penger til å betale for flere, hun trengte hele 551 000 kroner for å flere livreddende behandlinger. Hun så ikke hvordan hun skulle klare dette.

Overraskende nok var det eksmannens kone, Claire Hitchen, som fant en løsning. Hun var opptatt av at guttene, sønnene, ikke skulle vokse opp uten moren.

Claire delte historien på nettet og startet en innsamlingsaksjon.

Ganske snart begynte pengene å strømme inn og Nicole så håp. Claire har stilt opp og hjulpet på flere måter, hun har virkelig vært en hjelpende hånd i en svært vanskelig situasjon. Dette viser hvor viktig det er å være medmenneske.

Claire har stilt opp og hjulpet på flere måter, hun har virkelig vært en hjelpende hånd i en svært vanskelig situasjon. Dette viser hvor viktig det er å være medmenneske.