Det hender naturen overrasker oss og gir oss muligheten til å bli kjent med virkelig ekstraordinære mennesker, som viser oss en imponerende grad av menneskelig viljestyrke til å leve godt og nyte livet.

En av dem er Eli Thompson, en baby fra Alabama som overrasket alle da han ble født. Eli ble født helt frisk, men med et lite problem: Han hadde ingen nese.

Legene var like overrasket som Elis mor, Brandi McGlathery, av Eli tilstand, som forekommer i kun ett av 197 millioner barn og er kjent som medfødt arhinia. Arhinia betyr bortfall eller uteblivelse av nese på latin.

Foto: Wikr

Men det ser ikke ut til å stoppe den lille krabaten fra å møte verden med et smil!

Foto: Wikr

Faktisk er Elis eneste problem at han mangler nesebor – selv om han har de tilsvarende nesehulene. Fem dager gammel hadde han en trakeotomi som var nødvendig for å hjelpe ham å puste. Senere vil legene gi ham rekonstruktiv kirurgi for å ferdigstille nesehulene og gi han en nese.

Foto: Wikr

Eli og hans mor har gått gjennom noen tilbakeslag, men Eli ble raskt frisk og er en veldig glad og sunn gutt. Et sant eksempel på at vi ikke trenger å være som alle andre for å være verken lykkelig eller vakker.

Foto: Wikr

DEL saken på facebook, hvis du lot deg sjarmere av lille Eli!