Den lille jenta ble født uten bein og hadde en drøm om å bli turner. Se hvordan hun imponerer!

Den lille jenta heter Paige. Hun ble født uten bein. Drømmen hennes kunne derfor høres uoppnåelig ut: Hennes største drøm var nemlig å bli turner.

Vi mennesker elsker historier om andre mennesker som klarer få til ting, tross at de har oddsen imot seg. Det at andre sier “noe ikke er mulig”, kan være negativt, men det kan også gi deg en ekstra boost og ren styrke.

Paige fikk en veldig annerledes start på livet enn mange andre. Hun ble født uten ben, men dette brukte Paige til motivasjon. Hun bestemte seg for at hun skulle oppnå sin største drøm.

I dag imponerer hun alle rundt seg.  Paige er 8 år og er veldig like andre barn på 8 år. Mye energi og alltid ett smil på lur.

Paige startet med turning allerede da hun var 18 måneder. Foreldrene hennes ønsket at hun skulle lære seg å få kroppsbeherskelse tross sine hemninger. 

Det viste seg at Paige var ett naturtalent. Og kroppskontrollen lærte henne veldig raskt. Uten ben måtte Paige bruke armer og magemusklene mer enn andre.

En av hennes trenere sier at Paige er fantastisk og lar ingenting komme i veien. Videre sier treneren at det ikke er noe problem å ha med Paige på turnlaget. Noen øvelser legger de opp annerledes for Paige slik at hun skulle klare gjøre slik som de andre. 

Paige har suksess på nasjonalt nivå tross at hun mangler sine ben. Hun har aldri latt seg stoppe og forbløffer mange mennesker rundt om i verden.

Se videoen om Paige og hennes talent under.

Del denne artikklen for å vise din støtte til Paige og alle som kjemper mot drømmene sine.