Før jenta hadde fylt fire år ble hun en jul lagt inn på sykehus med smerter i hodet.

Det viste seg å være en ondartet svulst. Sykepleieren som var på arbeid den kvelden, fikk den vanskelige jobben med å informere den vesle familien om funnet.

Den knusende beskjeden ble formidlet av en nyutdannet sykepleier på selveste julaften. De fleste som hadde lang yrkeserfaring hadde ferie på denne kvelden.

Foto: YouTube

Sykepleieren forteller at det var den vanskeligste arbeidsoppgaven han noen gang hadde gjort. Og det gjorde stort inntrykk på ham.

Den dårlige nyheten kom selvfølgelig som et sjokk på familien. Alt faren klarte å si var: “Vil jeg noen sinne kunne følge min datter opp kirkegulvet?”

Foto: YouTube

Sykepleieren måtte være ærlig og kunne ikke love det. Men han sa at sykehuset ville gjøre alt i deres makt for å få henne frisk.

Den vesle jenta gjennomførte operasjon etter operasjon og hver gang kom svulsten tilbake. Etter 3 operasjoner og cellebehandling i over 1,5 år ble hun frist.

Foto: YouTube

De seks siste månedene har hun vært helt frisk uten tilbakefall eller nedsatt funksjon. Hun er til og med tilbake på skolen, med sine klassekamerater.

Foto: YouTube

Sykepleieren, jenta og den lille familien fikk et tett bånd under oppfølgingen på sykehuset. Han bet seg merke i spørsmålet faren stilte da formidlet den vanskelige nyheten, en julaften for flere år siden.

Da jenta ble helt frisk, fortalte han at han gjerne ville komme i bryllupet faren en gang spurte om. Da svarte faren at sykepleieren var hjertelig velkommen. I tillegg hadde han et stort ønske om at nettopp han skulle få følge datteren opp kirkegulvet!

Foto: YouTube

Sykepleieren svarte at det ikke finnes noe større enn å hjelpe andre mennesker.

Se den rørende historien i videoen nedenfor.

Trykk LIKER om du også ble rørt og del den gjerne videre!