Det Amanda fra hjemmehjelpen fant i kjøleskapet til mannen, fikk henne til å komme seg ut umiddelbart.

Foto: Facebook / Amanda Mary Perez

– Jeg har aldri følt meg så utakknemlig, som jeg gjorde i dag.

Slik starter Amanda Perez fra USA sitt innlegg på Facebook, etter å ha vært på jobb i hjemmehjelpen. Hun hadde besøkt en mann, og det hun fikk se, fikk henne til å innse hvor heldig hun selv er og hva som er viktig her i livet. Innlegget treffer så bra at vi ønsker å dele det videre med dere her.

– Noen har fortalt meg at det er likegyldig hvor mye man eier som menneske – for man vil alltid strebe etter mer og føle at man ikke har nok. Jeg har følt det på samme måten selv. Jeg ønsker meg sko, en ny bil osv. Materielle ting, skriver Amanda i sitt Facebookinnlegg.

Men da hun var ute som hjemmehjelp og besøkte en mann for å hjelpe han, fikk hun seg en «wake up call». Hun ble bedt om å rengjøre kjøleskapet hans.

– Jeg var hos en mann i dag tidlig, og en av oppgavene jeg fikk var å rengjøre kjøleskapet hans. Da jeg åpnet det, ble jeg møtt av dette synet.

Foto: Facebook / Amanda Mary Perez
Foto: Facebook / Amanda Mary Perez

– Da jeg så kjøleskapet, spurte jeg ham hvem som handlet for han. Han pekte på seg selv, og kikket ned i bakken som han skammet seg. Han svarte; «Jeg kjøper mat, når jeg har råd.» Da begynte jeg å gråte. Jeg har aldri sett et så tomt kjøleskap før, skriver hun.

Dette fikk Amanda til å tenke over sitt eget liv og verdier.

– Plutselig gikk det opp for meg, at de tingene jeg tenkte jeg hadde bruk for, bare var ønsker – de tingene han hadde bruk for derimot, var faktiske behov. Man må ha mat for å overleve. Nye sko derimot?

Amanda visste med en gang at hun måtte gjøre noe, og dro fra mannen med en gang – for å kjøpe inn mat.

Foto: Facebook / Amanda Mary Perez
Foto: Facebook / Amanda Mary Perez

Hun fylte opp kjøleskapet og fryseren. Og til slutt har hun en beskjed til alle:

– Dette er et innlegg for å vise at det er mange der ute som har det verre enn deg. Det fikk meg til å åpne øynene og innse at jeg blir nødt til å slutte å ergre meg over alt jeg ikke har – og heller glede meg over det jeg har!

Er du enig med Amanda? DEL gjerne videre!