Barnas tanker om ekteskap! Denne må leses:)

Hvordan bestemmer man seg for hvem man skal gifte seg med? – «Du må finne en som liker de samme tingene som deg. Hvis du for eksempel liker sport, må hun like at du liker sport, og hente chips og brus til deg mens du ser på sporten» (Emil, 10 år)

Er det bedre å være singel eller å være gift? – «Det er bedre for jenter å være singel enn for gutter. Gutter trenger noen til å rydde opp etter dem.» (Anna, 9 år) – «Jeg får hodepine når jeg tenker på sånt. Jeg er bare et barn» (Adam, 7år)

Når er den rette alderen å gifte seg? – «Ingen alder er riktig. Du må være idiot for å gifte deg.» (Fredrik, 6 år) – «Når du er 84, for når du er så gammel jobber man ikke lenger, og kan ligge på soverommet og elske hverandre hele dagen.» (Carola, 8 år)

Hvordan kan en fremmed se om to personer er gift med hverandre? – «Gifte ser ofte lykkelig ut når de snakker med andre mennesker» (Elin, 8 år) – «Du må kanskje gjette, men en god ledetråd er hvis de skriker til samme barn» (Sebastian, 8 år)

Hva har din mamma og pappa til felles? – «Ingen av dem vil ha flere barn.» (Kicki, 8 år)

Hva gjør de fleste personer på en «date»? – «På første daten lyver de for hverandre, og det pleier å få dem så interessert at det blir flere dater.» (Ola, 10 år)