For en tid tilbake fløy den tyske flyvertinnen Olivia Sievers til Buenos Aires i Argentina. Der møtte hun løshunden Rubio.

Olivia ga hunden litt mat og kjærlig omtanke – Det var alt.

Rubio derimot, kunne tydeligvis ikke forene seg med tanken på at han ikke skulle få se Olivia igjen. Så han begynte å vente utenfor hotellet hennes. Hver gang Olivia hadde en ny flygning til den argentinske hovedstaden var han der.

– Jeg prøvde å unngå at Rubio skulle følge etter meg til hotellet. Men det gikk ikke. Han fulgte alltid med på hva jeg gjorde. Og så fort jeg begynte å bevege meg, fulgte han etter, forteller Olivia til en argentinsk avis.

Skaffet hjem

Olivia klarte å skaffe Rubio et permanent hjem i Buenos Aires. Men det gikk ikke lang tid før han rømte. Han dro umiddelbart tilbake til Olivias hotell. Der ventet han på henne – igjen.

Til slutt klarte ikke Olivia lenger å holde tilbake følelsene lenger for sin firbente følgesvenn. Hun adopterte Rubio og tok ham med hjem fra Argentina til Tyskland.

Godt liv

Nå behøver ikke Rubio å bo på gata i Argentina lenger. Han har fått et hjem i Tyskland, fylt med masse kjærlighet, omsorg og 2 andre hunder. Han får leve resten av livet sammen med sin aller beste venn.

Flyvertinnen Olivia møtte løshunden Rubio på en av sine jobbreiser til Buenos Aires for 6 måneder siden.

Olivia ga hunden litt mat og oppmerksomhet. Dermed begynte Rubio å vente på henne utenfor hotellet hennes.

Han var der hver gang hun fløy til den argentinske hovedstaden.

Olivia skaffet Rubio et permanent hjem i Buenos Aires. Men Rubio rømte og begynte på nytt å vente på henne utenfor hotellet.

Olivia hadde blitt ordentlig glad i Rubio. Til slutt valgte hun å adoptere ham og ta ham med hjem til Argentina.

Rubio har det godt nå, hos sin nye familie i Tyskland.

Ventetiden er endelig over.

Vi synes dette var en hjertegod historie. Trykk LIKER om du er enig!

Kilder og Bilder: The Dodo, Bored Panda og Olivia Sievers på Facebook