Foreldrene ser merker i barnets ansikt – Så oppdager de alle foreldres mareritt!

Foto: YouTube

Alle foreldres største mareritt er vel at noe skal tilstøtte barna deres, men dessverre skjer det i blant uforutsette ting man ikke selv er herre over.

Spesielt ille kan det da være hvis man har overlatt barnet til en man trodde ville ta seg av det på best mulig måte – men så skjer det stikk motsatte.

Det fikk et ungt ektepar fra Vietnam erfare, da de hyret inn en 51 år gammel kvinne til å ta seg av den kun åtte uker gamle datteren deres mens de selv var ute og hygget seg.

I utgangspunktet virket kvinnen både hyggelig og omsorgsfull, men da foreldrene en kveld kom hjem og la merke til noen merker på babyen valgte de å gjøre noe spesielt. De satte opp et kamera. Ikke fordi de mistrodde barnevakten, men mer for å være på den sikre siden.

Det de fikk se på opptakene ble de sjokkerte. Ikke bare slo barnevakten babyen, hun ristet den og behandlet den særdeles dårlig. Du kan selv se behandlingen i videoen nedenfor, men vi advarer om at det er sterke scener som utspiller seg.

Barnevakten ble umiddelbart anmeldt og arrestert og sitter nå i politiets varetekt i påvente av rettsak for ugjerningen.

Del gjerne videre for å påminne venner og bekjente mot å overlate barna til mennesker man ikke kjenner. Hvilken straff er riktig for denne handlingen?