Gravstenen til hennes 4 år gamle sønn ble fjernet på grunn av én klage

Foto: YouTube

For alle foreldre vil det å få et barn være noe av det aller største i livet. Slik var det også for mammaen Jo Corbet-Weeks da hun fødte sønnen Max.

Dessverre ble Max født med flere alvorlige helseproblemer. Det var blant annet en alvorlig form for epilepsi.

Når barn har det vondt på grunn av sykdom kan man ofte føle seg hjelpesløs. Den lille familien oppelevde alle foreldres værste mareritt da den vesle gutten døde, kun fire år gammel.

Sorgen etter å ha mistet sønnen var enorm. De ønsket å gjøre noe spesielt for Max og begynte å legge av penger hver måned.

Etter å ha spart i tre år fikk de kjøpt en spesiallaget gravsten som illustrerte en teddybjørn som holdt en stjerne. Den ble satt opp da Max ville ha vært syv år gammel.

Foto: YouTube

Lykken var kortvarig etter at gravstenen var satt opp. Igjen skulle den lille familien oppleve et nytt mareritt. Stenen ble nemelig fjernet etter kort tid.

De fikk vite at det var kirken som hadde fjernet stenen fordi én annen familie hadde sendt inn en klaget. Familien mente at stenen skilte seg for mye ut og at den derfor ikke passet på gravplassen.

Moren måtte derfor stelle en grav som ikke lenger hadde noen gravstøtte.

Foto: YouTube

Kirken var enig i klagen og fjernet den uten å varsle familien. De begrunnet det med at de måtte ta hensyn til bestemmelsene som var satt for kirkeplassen.

På gravstenen stod det følgende tekst:
“Du er en stjerne på himmelen. Lyser opp skyene på natten. Vi ser stjernen din blinke. Det er et vakkert syn. Denne stjernen har blitt laget for å holde deg tett til oss. Fordi vi elsker og savner deg.”

Vi synes det er utrolig trist at familien ikke ble varslet før stenen ble fjernet. Hva synes du om regelverket?