Selv om mennesker med downs syndrom stort sett alltid er glade og harmløse, er det dessverre alt for mange som lar fordommene styre dem. Noe som ofte medfører triste episoder – både for dem og dem de omgås.

Heldigvis er det ikke slik for alle, og selv om den unge mannen på bildet har downs syndrom, simpelthen elsker han babyer.

Problemet er bare at han sjelden får lov å røre dem, nettopp fordi barnas foreldre ofte er redde for han skal skade barnet deres. Ikke nødvendigvis med vilje, men ved et uhell.

Derfor ble han ekstra glad da han fikk møte sin nyfødte niese for første gang og han fikk lov til å holde henne så lenge han ville. Og det ville han!

Han holdt henne kjærlig og forsiktig lenge og det er lett å se at niesen har det trygt og godt i armene hans.

Foto: Reddit/Guinean

Dette synes broren var så rørende at han tok et bilde og la ut på internett. Nettopp for å vise verden at mennesker med downs syndrom har mer enn nok kjærlighet å dele av, også til små babyer. De er slett ikke farlige.

Foto: Reddit/Guinean

Del gjerne artikkelen hvis du er enig i at det er alt for mange fordommer mot personer med downs syndrom, og at de også bør få lov til å vise sin kjærlighet når de føler for det.