I en stresset hverdag kan gode råd være dyre når man er ute og handler. Av og til skulle man ønske at man var en helt annen plass.

Ungene farer rundt mellom handlevognene og det er lett å føle at man mister kontrollen. For mange kan stressnivået gå over i rød sone når det står på som verst.

I denne historien ser vi hendelsen fra et annet perspektiv.

En dame står på avstand og observerer en stressende far og hans sønn. Plutselig, med et brak faller guttens drikke i gulvet og det klissete innholdet renner utover.

Man kunne se og føle at det ville komme et utbrudd av en annen dimensjon. Kundene rundt i butikken stoppet opp for å høre og se den stressede pappaens reaksjon.

Men av og til er det som kommer ut av munnen til foreldre noe som får folk til å tenke seg om en ekstra gang. For denne pappaen hadde virkelig skjønt det.

Den stressede faren bøyde seg ned til sønnen og sa:

“Sånn er livet, av og til søler man, men det er ikke verre enn at vi henter noen servietter og vasker rent. Kom her så skal jeg vise deg, gutten min.”

Videre sa han til gutten”ulykker skjer, men det er viktig at du blir bevisst hva du gjør. Så lenge du er det er det helt greit om du søler av og til. Det gjør vi alle mennesker. Du skal vite at du alltid kan spørre om hjelp når problemene hoper seg opp. Jeg og mamma vil alltid være der for å støtte deg i vanskelige situasjoner.”

En dame fikk med seg hvert eneste ord og noterte alt på mobilen sin. Denne faren hadde virkelig satt tankene hennes i sving.

Foto: Pixabay

Noen dager senere så kvinnen som delte historien “super-pappaen” i butikken igjen. Hun tok kontakt med han og skrøt av reaksjonen hans. Deretter tok de en selife sammen.

Foto: Kalynne Marie/Facebook

Det er viktig å ta noen ekstra pust når uhell først skjer. Og spesielt viktig er det når man snakker med barn for de er vi alltid et forbilde!

Trykk LIKER om du likte farens reaksjon og del gjerne historien videre.