Han fortalte kassadama at kona var død. En uventet invitasjon ga smilet tilbake!

Foto: Twitter/BBCLeeds

Det er ikke alltid så enkelt å bli eldre, spesielt ikke når man mister sin kjære.

Edwin hadde et godt liv med sin kone, men etter hennes død fikk han føle ensomheten på kroppen. Datteren bodde på andre siden av kloden og kunne ikke være hjemme til alle høytidene. Derfor ble Edwin sittende mye alene.

En av hans faste aktiviteter var å dra å handle og han vekslet gjerne noen ord med de butikkansatte. En av de faste kassadamene var 22 år gamle Ellie.

De to vekslet gjerne noen ord ved kassen og ble venner. I desember nevnte Edwin at han skulle være hjemme alene denne julen og varme seg litt mat.

Hun synes synd på Edwin og tenkte på sine egne besteforeldre. Så Ellie inviterte Edwin med ut på julemiddag. Han ble svært overrasket, men takket selvsagt ja.

Han tok på seg sin fineste dress og hadde med seg blomster. Sammen nøt de en god middag på en restaurant, en perfekt date.

Etter denne første middagen, har de fortsatt å møtes innimellom, drikke kaffe og spise et måltid sammen. Det skal så lite til for å hjelpe noen som er ensom.

Vi synes denne historien rørte ved hjerteroten og håper flere deler den videre. Verden trenger virkelig flere slike mennesker!