Har far det så mye lettere enn mor? En historie satt litt på spissen :)

Mor sa: Jeg er trett, og det er sent. Jeg tror at jeg går og legger meg.

Hun gikk ut i kjøkkenet og lagde matpakker til neste dag, tømte popkornskålene, tok kjøtt ut av fryseren til neste dag, så etter hvor mye cornflakes det var igjen i kartongen, fylte sukker i skålen, satte sukker og skjeer på bordet, og gjorde kaffetrakteren klar til neste dag.

Så la hun noe tøy i tørketrommelen, satte i gang en ny vask med tøy, strøk en skjorte og sydde i en løs knapp. Hun samlet opp avisene, som lå på gulvet.

Hun samlet sammen noe leketøy som lå på bordet, og la telefonkatalogen ned i skuffen. Hun vannet blomstene, tømte en vaskekurv og hengte opp et håndkle til tørk.

Hun stoppet ved skrivebordet og skrev en melding til skolen, la småpenger frem til barna, og tok opp en bok som lå under en stol. Hun skrev et fødselsdagskort til en venninne, satte et frimerke på.

Så skrev hun en huskelapp og la begge deler ved siden av lommeboken sin.

Så vasket hun seg, tok på nattkrem, børstet tennene og børstet håret.

Harry ropte innenfra stuen; Jeg trodde du skulle legge deg?

Ja, svarte hun. Så helte hun vann i hundens vannkopp, og slapp ut katten.

Hun sjekket at alle dørene var låst. Så kikket hun inn til barna, og snakket med et av dem, som fremdeles satt og gjorde lekser. På sitt eget soveværelse stilte hun vekkerklokken, la frem tøy til neste dag, og tok sengeteppet av sengen. Hun skrev enda tre ting på huskelappen.

På samme tidspunkt slo mannen av TV’n og sa til seg selv: Nå går jeg og legger meg. – og det gjorde han.

Dette er en vits eller historie som er satt litt på spissen. Men hvor godt stemmer egentlig historien? Legg gjerne igjen en kommentar 🙂