Hun blir kalt Ringeren av Notre Dame av mobbere, men det er en grunn til at hun ikke ser ut som jevnaldrende

Denne unge jenta blir mobbet og kalt Ringeren av Notre dame. Det barna ikke tenker over er at det er en grunn til at hun ikke ser helt likt ut som andre jevnaldrene. En grunn hun ikke har noen skyld i selv.

Den unge jenta har en svulst som får ansiktet til å henge ned.

Foto: YouTube

Det er hjertevondt å høre om barn som blir mobbet. Man vet aldri hvordan det vil påvirke barnet nå eller senere i livet.

Selv om man lærer at alle barn er like mye verdt og at man burde ha respekt for hverandre, så er det dessverre ikke alle som følger denne verdien. Det er noe denne jenta dessverre får erfare.

Denne lille jenta har opplevd mobbing nesten hele sitt liv. Likevel holder hun overraskende humøret sitt oppe.

Diagnosen hun har kalles nevrofibromatose. Det er en slags svulst i nervesystemet. Disse svulstene er ofte kreftfrie, men kan gi problemer senere i livet. Medisiner blir en del av hverdagen og slik har det vært siden hun var baby. Kanskje har det gjort henne ekstra sterk.

Selv om hun har blitt vant til sykehusbesøk gjennom hele livet, drømmer hun om at det en dag kommer en operasjon som kan gjøre henne “normal”.

Jenta er en inspirasjon for andre. Hun opplever en tøff hverdag, men klarer likevel å se det positive og spre livsglede. Dette inspirer mange som ikke har det så enkelt.

Møt den inspirerende jenta og hennes mor i videoen under. Del gjerne videoen med andre og vis din støtte mot mobbing.