Hun kjøpte et varmt måltid til en hjemløs mann – Så får hun en lapp med en sjokkerende tilståelse!

Foto: Facebook / Casey Fischer

Da småbarnsmoren og studenten Casey Fischer var innom kaffebaren Dunkin’ Donuts skjedde det noe helt spesielt.

Til tross for at hun var på farten og kun skulle handle inn frokost, la hun merke til en hjemløs mann som satt fortauskanten på utsiden.

Den hjemløse mannen telte noen mynter før han entret kafeen med et håp om å ha råd til å kjøpe noe å drikke eller spise.

Den snakkesalige småbarnsmoren inviterte den hjemløse mannen til en samtale av ren godhet.

Senere har hun delt historien på Facebook og den har fått tusenvis av delinger, og det er ikke uten grunn.

Under er innlegget til Casey Fischer oversatt:

I dag skulle jeg inn på Dunkin og så en hjemløs mann syngende på fortauskanten, mens han plukket opp noen mynter. Jeg så han gå inn på Dunkin, hvor han telte myntene for å kjøpe noe.

Foto: Facebook / Casey Fischer

Jeg var sikkert irriterende for han, for jeg forsøkte å prate til han flere ganger uten at han svarte.

Siden han bare hadde 1 dollar så kjøpte jeg en kaffe og et rundstykke til han. Jeg spurte om han ville sette seg ned sammen med meg.

Vi satt oss sammen og han fortalte meg hvordan normale folk er slemme mot han, bare fordi han er hjemløs. Han fortalte hvordan rus har gjort han til en person han hater og om hvordan moren hans døde av kreft. Han fortalte også at han aldri har møtt faren sin.

Det største ønsket han hadde er å bli en person moren hans ville vært stolt av.

Denne fantastiske mannen het Chris og han er en av de ærligste og mest genuine menneskene jeg har møtt.

Foto: Facebook / Casey Fischer

Da jeg sa at jeg måtte gå tilbake til skole ba Chris meg om å vente, slik at han kunne gi meg en lapp. Han skrev noe ned og unnskyldte den skjelvende håndskriften. Han smilte og sa hadet.

Foto: Facebook / Casey Fischer

Da jeg åpnet lappen hadde han skrevet dette: “I dag hadde jeg lyst til å ta livet mitt. Men på grunn av deg så ønsker jeg ikke det lenger. Tusen takk, vakre menneske”.

Til tross for at vi liker å tenke det – så er det ikke alle mennesker som får like muligheter i livet. Noen ganger er det kanskje skjebnen som fører oss dit vi er. 

Da er det viktig å huske at det koster utrolig lite å bry seg, til gjengjeld kan det utgjøre en stor forskjell for den det gjelder.

Del gjerne denne historien videre som en påminnelse til dine venner.