Julen er vanligvis en gledens tid, hvor familier kommer sammen og hygger seg med god mat og drikke, og gir hverandre små gaver for å vise hvor glade de er i hverandre.

Dessverre er ikke dette tilfellet for alle, og for noen kan julen være det sanne mareritt å komme gjennom.

Det fikk butikkeier Melanie Wilson erfare, da hun en dag like før jul var i ferd med å stenge butikken sin for dagen. Da kom en kunde inn til henne og fortalte hun hadde sett en mann stjele noe fra hyllene hennes.

Publisert av Melanie Wilson Torsdag 21. mai 2015

Melanie bestemte seg for at det skulle han ikke slippe unna med, og tok umiddelbart affære og gikk for å finne ham.

Ute på parkeringsplassen fikk hun stanset mannen, og han ble velvillig med inn i butikken igjen. Han var veldig spak, og beklaget det han hadde gjort.

I utgangspunktet anmelder Melanie alle butikktyverier til politiet, men da hun så hva mannen hadde fylt lommene med begynte hun å gråte.

Det var små billige juleting og noen enkle leker. Typisk ting man ville gi til barna sine til jul og ikke for ting man selger videre eller bruke selv.

Melanie spurte mannen om han hadde stjålet tingene til barna sine, noe han hulkende bekreftet. Han ville bare gi dem noe fint til jul, men hadde ingen penger å kjøpe for, selv om det var billig.

I stedet for å ringe politiet valgte Melanie å betale tingene med sine egne penger, pluss at hun ga et gavekort på 200 kroner, slik at barna selv kunne kjøpe seg noe fint til jul. Verdien på de stjålne tingene var 600 kroner.

Nedenfor kan du se Melanie fortelle om hendelsen i en video hun har lagt ut på Facebook.

Trykk LIKER hvis du synes Melanie viste den rette juleånd ved å gi mannen en sjanse til å feire ordentlig jul sammen med barna sine.

Publisert av Melanie Wilson Lørdag 24. desember 2016