Dette er en vandrerhistorie som har spredt seg på internett den siste tiden. Vi synes den var så god å publiser den her. Del den gjerne videre om du synes den var fin. Slik er historien om den trøtte hunden…

En eldre, trøtt hund kom inn i hagen min. Jeg kunne se at den var sliten, men velstelt. Den hadde ren pels og var hverken for tjukk eller for tynn. Det så ut som den kom fra et hjem, hvor den ble tatt godt vare på.

Hunden kom rolig bort til meg. Jeg klappet den lett på hodet, også fulgte den meg inn i huset mitt. Den fortsatte sakte inn til gangen og krøllet seg opp i et hjørnet. Også sovnet den.

En time senere gikk den bort til verandadøren og jeg slapp han ut.

Til stor overraskelse dukket den opp dagen etter. Den hilste på meg i hagen også fortsatte den inn i gangen og sovnet på samme sted. Slik fortsatte det av og på i flere uker…

Nysgjerrig som jeg var, skrev jeg en lapp som jeg festet i halsbåndet hans. Jeg skrev følgende:
“Hei! Jeg lurer på hvem som eier denne fantastiske søte hunden. Jeg lurer også på om du er klar over at den har vært på besøk hos meg, nesten hver ettermiddag den siste måneden?”

Den nesten dagen han kom på besøk la jeg merke til at det var en ny lapp festet til halsbåndet hans. Jeg fikk den av og brettet den ut. På lappen stod det:
“Han bor i et hjem med seks barn. To av barna er under tre år. Han forsøker nok å ta igjen litt søvn. Kan jeg bli med han i morgen?”