Jenta på 9 år selger kaker for og få råd til pappaens begravelse

Ni år gamle Kaylei Miller fra Louisville Kentucky, var pappas lille øyesten, og han var hennes store helt.

Kaylei var ekstremt nær pappaen sin, og da den katastrofale bil ulykken, tok livet av pappaen hennes var sorgen bunnløs.Hennes største trygghet ble brått revet vekk i begynnelsen av januar.

Posted by Whitney Barton on Sunday, February 21, 2016

Men Kaylei har et stort hjerte. Hun tar det veldig tungt, når hun skjønner at familien ikke har råd til og arrangere en verdig  og fin begravelse. Kaylei vil gjøre alt hun kan for at pappaen skal få den avslutningen han fortjener.

Hun bestemmer seg for og arrangere et kakesalg og håper hun skal klare og selge nok kaker, så hun kan betale for en fin begravelse.  

Kaylei setter igang og baker de populære kake slagene  red velvet cake , brownies og kjeks med sjokolade biter. Hun poppet også popcorn.

For og få flest  mulig folk til og dukke opp på kakesalget , låner hun morens Facebook, og skriver et innlegg sammen med mammaen  sin Whitney Barton. Der skrev de hva pengene skulle gå til, og hvor kakesalget skulle være.

Ved hjelp av sosiale medier, spredte posten seg fort, og det dannet seg en lang kø frem til der Kaylei solgte kakene sine. Hun kunne virkelig ikke forstå at alle disse menneskene var her for hennes skyld.


Posted by Whitney Barton on Sunday, August 28, 2016

Mange av  de fremmøtte valgte også og donere en sum, så familien skulle få råd til en respektfull og fin begravelse. Jack og Debbie er noen av de som donerte et høyt beløp. De betalte 1000 dollar for 2 kakestykker. Debbie mistet selv sin far da hun gikk i fjerde klasse, og husker fremdeles hvor vondt det var. De ville gjerne hjelpe den lille familien.

I skrivende stund har Kaylei og familien hennes samlet inn hele 34000 dollar. Takket være en liten jente, et stort hjerte og en god dose medmenneskelighet.