Denne katten, Scarlett, ble verdenskjent da hun gikk gjennom flammene for å redde sine 5 kattunger fra en brann i Broolyn, New York.

Hun er et bevis på en mors kjærlighet til sine barn. Da hun hadde reddet alle, gnikket hun nesen sin inntil alle sammen for å se om de levde – hun klarte nemlig selv ikke å åpne øynene på grunn av brannskadene. Deretter falt hun utmattet sammen.

Dette er kattemoren med sine fem unger, som hun har reddet ut av det brennende bygget.

Scarlett bodde med kattungene sine i en forlatt garasje, og en dag begynte det å brenne. Brannmenn slukket brannen, men plutselig så de katten løpe inn og ut av flammene.

På grunn av brannskadene klarte hun ikke åpne øynene, pelsen var delvis forbrent, og potene var skadd. Til tross for sine smerter, sjekket hun først alle barna sine ved å lukte på dem og gni dem inntil seg. Når hun var forsikret om at alle var i live, svimte hun av.

Brannmennene tok med kattene til veterinæren. Dessverre døde én av de fem ungene. De fire andre ungene, og Scarlett selv, var i god form, og Scarlett sine skader leget seg selv. Hun hadde noen kosmetiske skader, men hun beholdt synet. Scarlett og alle kattungene fikk seg nye hjem. I 2008 sovnet Scarlett inn, etter et langt liv.

Del gjerne denne rørende historien med dine venner! Her kan du se et nyhetsinnslag om hendelsen.