Kvinnen fikk bot etter at en fremmed tok parkeringsplassen hennes – Så fikk hun en lapp på ruta som overrasket!

Foto: Imgur/pemu

Det er naturlig å få en dårlig følelse når du går mot bilen din og plutselig oppdager at det ligger en lapp festet under vindusviskeren.

Man lurer først på om man har feilparkert og fått en bot. Dermed oppdager man at lappen ikke er gul og det neste man tenker er at noen har bulket borti bilen din og lagt igjen et telefonnummer.

Generelt kan man si at en lapp festet til frontruten er negativt. Men denne historien er heldigvis annerledes, selvom den ikke starter særlig bra.

Kvinnen i denne historien har en privat parkeringsplass, men en kveld oppdager hun at en bil har parkert på hennes plass. I stedet for å få den bøtelagt og tauet, parkerer hun langs veien.

Når hun henter bilen dagen etter ser hun til sin store forargelse at hun har fått en parkeringsbot. Hun velger å skrive en lapp som hun fester på bilen som hadde tatt plassen hennes.

På lappen stod det følgende: “Hei, fremmede. Fordi du tok plassen min i går kveld (og fortsatt står her??), så fikk jeg bot for å ha parkert i gaten uten tillatelse. Jeg er blakk. Dette er private parkeringsplasser og jeg kunne fått deg bøtelagt og tauet. Det valgte jeg å ikke gjøre, men vær så snill og ikke parker på min plass igjen”.

Foto: Imgur/pemu

Personen som hadde parkert på kvinnens private parkeringsplassen, så lappen og fikk dårlig samvittighet. Han innså at han hadde gjort en feil og ville gjøre opp for seg. I tillegg visste han at folk flest hadde ekstra utgifter i førjulstiden. Han festet derfor en konvolutt på kvinnens bil.

I konvolutten lå det ca. 900 kroner og et brev. Pengene var nok til å betale boten og litt ekstra. I brevet stod det: “Først må jeg be om unnskyldning for at jeg tok parkeringsplassen din. Det var svært uansvarlig av meg og jeg vil gjerne gi deg penger til boten og litt til. Jeg vet det kan være tøft på denne tiden av året. God jul, hilsen “drittsekken” som parkerte på plassen din”.

Foto: Imgur/pemu

Slik skal det gjøres! Har man gjort en feil, så be om unnskyldning og gjør opp for deg. Trykk LIKER om du er enig! 🙂