Det er ikke alle dyrene som kan forsvare seg mot menneskers uvettige handlinger.

En svane har kraftige vinger og kan saktens slå fra seg i en kamp. Men dette er helt avhengig av at svanen får plass til å flakse med vingene og forstår hva som skjer.

I den kinesiske byen Yangzhou, fikk en vakker svart svane erfare hvor ubetenksom og direkte grusomme mennesker kan være. Svanen, sammen med sin make, var en av flere om holdt til i en av byens mange parker. Her hadde svanen møysommelig bygd et rede og lagt flere egg.

En mann, uvisst av hvilken grunn, valgt å hoppe over det dekorative gjerde som skulle gi svanene litt privatliv og knuse reiret.

Mer enn 30 mennesker stod og så på mens den unge mannen hoppet rundt og knuste de små livene. Ingen grep inn, men flere filmet og tok bilder av ugjerningen.

Foto: ukjent.

Det antas at mannen var tidlig i 20-årene og ifølge DailyMail lo han høylytt mens han tråkket på eggene. Svanemoren går fortvilt rundt. Hun prøver fortvilt å spre vingene for å hindre han i å ødelegge eggene, men hun får ikke nok plass til å bruke kraft.

Foto: ukjent.

Etter å ha knust alle eggene, går mannen sin vei og etterlater to svaner med knuste egg og et ødelagt reir.

Foto: ukjent.

Hvordan kan man gjøre slikt?!

Oppdatering:

I følge DailyLiberal skal mannen ha blitt tatt av politiet etter at hendelsen skjedde. Han fikk en bot på 15 000 dollar. Det tilsvarer ca. 131 000 norske kroner.

Hva synes du om straffen?