En liten åtte måneder gammel baby har ingen forsvar når mor mister besinnelsen.

Dette fikk datteren til 26 år gamle Lorien fra Australia smertelig erfare. Moren tilkalte politiet en oktober kveld, i 2016, og truet med å kaste babyen fra en balkong.

Politiet kom raskt til stedet og ble møtt av en hysterisk mor og et skamslått barn.

Begge ble fraktet til sykehuset, hvor babyen fikk behandling og moren ble arrestert for vold. Det kom frem at babyen var blitt slått minst 8 ganger med en skje i ansiktet og hadde blåmerker flere steder på kroppen.

Utrolig nok, på tross av skadene, slapp moren unna med to års prøvetid og en latterlig liten bot på 500 australske dollar. Det tilsvarer 3000-3500 kr!

Faren kjempet for datterens rettigheter og synes straffen var latterlig. Han sammenlignet det med at man fikk større straff av å kjøre for fort eller kjøre på rødt lys.

Dommeren mente dette ikke var den verste saken med vold mot barn, noe som har opprørt folk over hele Australia og i resten av verden.

Under har vi lagt inn et nyhetsinnslag om hendelsen hvor faren til den vesle jenta forteller om hendelsen.

Hva synes du om straffen?

Catch Up: Bashed by her mother at just eight months old – the sickening Adelaide case that shocked the world. Stephanie Picone reports. www.todaytonightadelaide.com.au#TTAdelaide

Publisert av Today Tonight Adelaide Mandag 18. september 2017