Arve Helle fra Førde var ferdig på jobb for dagen og skulle til å kjøre hjem da han oppdaget at det lå en lapp på frontruta hans. Hans første tanke var parkeringsbot, men det var det ikke.

«Eg kom borti bilen din i venstre bakskjerm. Ring meg» sto det på lappen. Pluss et telefonnummer.

Sjølv om det er kjedeleg å få ein skade på bilen så blei det nesten til ein opptur då eg oppdaga at det var ei…

Publisert av Arve Helle Onsdag 8. mars 2017

Helle tenkte han ville ringe når han kom hjem, men han rakk ikke sette seg inn i bilen før en litt eldre mann kom bort til ham.

Det var synderen, som hadde så dårlig samvittighet over det som hadde skjedd at han hadde satt seg ned på en kafeteria med utsikt over parkeringsplassen for å vente på ham.

Sammen ble de enige om hvordan det skulle ordnes, og det hele gikk både hyggelig og ordentlig for seg.

Etter hendelsen la Helle ut et bilde på veggen sin på Facebook og skrev blant annet i teksten;
«Då eg kom bort til bilen etter jobb i Førde i dag fann eg denne lappen. Eg sette meg inn i bilen og skulle til å køyre då det kom ein eldre kar gåande mot bilen. Det viste seg å vere “syndaren” sjølv. Han var frykteleg lei seg og hadde ikkje klart å køyre vidare sjølv om han la att lappen, men hadde i staden sett seg inn på ein kafé med utsikt til bilen for å sjå om eigaren kom. Vi hadde ein hyggeleg prat og heldigvis er ikkje det noko store skade, så dette ordnar seg utan altfor store kostnadar.»

Som oftest når man leser om slike saker er det noen som prøver å lure seg unna, så derfor synes Helle det er hyggelig og oppmuntrende at noen faktisk gjør stikk motsatt.

Trykk LIKER hvis du også synes det var fint at mannen som kjørte på Helles bil var ærlig og gjorde det eneste riktige, og mer til, i denne situasjonen.