Da orkanen Harvey feide inn over USA i slutten av august 2017 hadde den en toppfart på 215 km/t.

På sin ferd inn i USA øderla den alt på sin vei og det ble meldt at orkanen kunne bli den dyreste naturkatastrofen i USAs historie.

Orkanen tok til sammen 50 liv og tvang tusenvis av mennesker på flukt fra sine hjem.

Det er når katastrofen inntrer at folk er flinke til å vise frem sine beste sider.

Det skjedde heldigvis denne gangen også. Store og små firmaer, frivillige og veldedighetsorganisasjoner sto på for å hjelpe de som ble rammet av orkanen.

En av de som valgte å hjelpe til var en restaurant i Texas ved navn Sake Sushi Bar and Lounge.

Restauranteierne Phe Nguyen og Binh Nguyen opplevde katastrofen på nært hold og var ikke i tvil: Brødrene ønsket å hjelpe med det de kunne best.

Sammen jobbet ansatte og frivillige ved restauranten for å lage mat til orkanens ofre, hjelpearbeidere og andre frivillige. På en dag delte de ut over tusen måltider!

Foto: Facebook / Keith Nguyen

Dessverre fikk denne fantastiske gjerningen null oppmerksomhet fra media.

Restauranteierne brøy seg ikke om det. De ønsket å hjelpe ofrene og var ikke ute etter en klapp på skulderen.

Men Phe Nguyens sønn, Keith, synes den gode gjerningen fortjente oppmerksomhet og skrev om hendelsen i et Facebook-innlegg.

– Min far og onkel Binh driver en restaurant i Sørøst-Texas. Den heter Sake Sushi Bar and Lounge. I dag hjalp ansatte og frivillige til med å lage over 1000 måltider til orkanens ofre, hjelpearbeidere og andre frivillige. Min far og onkel er veldig ydmyke i forhold til dette, men jeg synes de fortjener en oppmerksomhet for den gode gjerningen.

Foto: Facebook / Keith Nguyen

Videre anbefaler han folk å ta turen innom restauranten om de er i området, for å støtte de to hardt arbeidene mennene. Han håper også flere kan dele den gode gjerningen.

Keith tenkte nok at innlegget skulle bli delt blant venner. Han hadde aldri sett for seg at innlegget skulle deles verden over. Nå har det blitt delt flere hundretusen ganger.

Foto: Facebook / Keith Nguyen

Vi synes det er fantastisk å se mennesker som hjelper andre som trenger det. Det å stille opp med det man kan for å hjelpe andre er utrolig rørende.

Vi håper du kan dele historien videre så restauranten får en hyllest for sin hjertegode innsats!