Å være alenemor eller alenefar er ikke alltid enkelt. Dagligdagse gjøremål kan plutselig bli krevende når man har barn i tillegg, og har ansvaret for dem alene.

Billy og ekskona har to sønner sammen, og hver gang hun har bursdag, gjør han som han pleide da de fortsatt var gift; han lager frokost, kjøper blomster og et bursdagskort. Og hvert år får han spørsmål fra andre om hvorfor han «gidder» å varte opp eks-kona si på den måten.

Han var så lei av alle spørsmålene, at han bestemte seg for å dele sin mening på Facebook, og etter han la ut innlegget, har det rørt mennesker verden over. Vi har oversatt det til norsk her – del det gjerne om du også blir rørt av denne flotte mannen!

Foto: Facebook / Billy Flynn

“I dag har min eks-kone bursdag, så jeg stod opp tidlig, kjøpte med meg en gave, kort og blomster, før jeg dro til henne og lagde frokost til henne sammen med sønnene våre. Som vanlig spurte noen hvorfor jeg fortsatt gjør dette for henne. Det irriterer meg, så jeg tenkte å forklare for dere hvorfor.

Jeg oppfostrer to unge menn. Det eksempelet jeg går foran med og viser hvordan jeg behandler moren deres, kommer mest sannsynlig til å forme hvordan de ser på kvinner og behandler dem i fremtiden. Både i personlige forhold, men også i vennskaplige eller profesjonelle relasjoner. Jeg tror måten jeg behandler henne på nå, når vi er skilt, kommer til å spille en stor rolle i fremtiden.

Så om dere ikke går foran med et godt eksempel i deres forhold til barna deres, må dere skjerpe dere. Tenk på barnas beste og gjør så godt dere kan. Det handler om mer enn dine følelser – det handler om barnas liv.

Oppfostre barna dine til å bli bra menn og sterke kvinner. Vær så snill – verden trenger dem mer enn noensinne!”

For en bra fyr! Han prøver ikke å vinne hjertet til eks-kona tilbake, men vil bare at barna skal lære hvordan man skal behandle hverandre med respekt.

Er du enig med Billy? DEL med dine venner på Facebook!