Foto: Facebook/Dianne Goodine Philips

Paret har vært lykkelig gift i 69 år – Nå splittes de mot sin vilje!

Det kanadiske ekteparet Herbert og Audrey Goodine har vært gift i hele 69 år, og vært sammen i 73 år.

De har alltid tilbragt tiden sammen, bodd sammen og sovet sammen. De siste årene har de bodd sammen på et pleiehjem i New Brunswich.

Foto: Facebook/Dianne Goodine Phillips

Dette er det imidlertid nå slutt på, for Herbert har fått demens og kommunen har derfor bestemt han skal flyttes til et annet pleiehjem for å få den omsorgen han behøver der i stedet for.

Audrey og den øvrige familien har full forståelse for at det nok er til det beste for Herbert, men det de reagerer på er tidspunktet man har valgt for flyttingen. Det var nemlig like før jul.

Paret har alltid feiret jul sammen, og hadde gledet seg til å gjøre det en siste gang på pleiehjemmet.

Foto: Facebook/Dianne Goodine Phillips

Det ble det imidlertid ikke noe av, for myndighetene mente det er viktigere med hver enkelt persons behov for pleie fremfor behov for medmenneskelighet.

Datteren til paret har skrevet at i en post på Facebook at hun snakket med moren sin i går. Da gråt hun og sa at dette ville bli den verste julen noen sinne.

Foto: Facebook/Dianne Goodine Phillips

Del gjerne artikkelen hvis du er uenig i de kanadiske myndighetenes avgjørelse. Så lenge Herbert ikke er i fare burde han få feire jul med sin kjære kone Audrey en siste gang – som han selv ønsket.


Hunden hadde blitt grovt mishandlet av eieren – men se den fantastiske forvandlingen!

Moren skal kjøpe bind i butikken – Det sønnen sier får hele køen til å bryte ut i latter!