Redningsarbeiderne finner en død mor – Se hva hun beskytter med kroppen og beskjeden hun etterlot!

Et jordskjelv i Øst-Asia førte til store ødeleggelser, inkludert flere sammenraste hus.

I en slik krisesituasjon reagerer kroppen instinktivt. Da produseres stresshormonet adrenalin som kan få personer til å få uante krefter og reagere lynraskt.

Dette gjelder kanskje spesielt når det kommer til mødre som ønsker å beskytte barna. Det er faktisk ikke uvanlig at morsinstinktet er sterkere enn overlevelsesinstinktet.

Redningsmannskapet som jobbet i det jordskjelvrammede området forteller om en mor som ofret alt for å gi barnet sitt en sjanse.

Under redningsarbeidet, i et sammenrast hus, fant de kvinne som lå sammenkrøllet som om hun skulle beskytte noe under seg. Kvinnen var dessverre omkommet, men da redningsarbeiderne fortsatte å grave fant de noe helt utrolig.

Under moren, beskyttet av morens kropp lå en liten gutt. Selv 24 timer etter raset levde gutten takket være luftlommen skapt av morens kropp og fordi morens kropp hadde beskyttet han.

Historien stopper ikke der. Rett vedsiden av kvinnen fant en mobiltelefon. Det stod en melding på skjermen , skrevet av moren i sine siste øyeblikk.

«Hvis du overlever, aldri glem at jeg elsker deg.»

Gutten overlevede, takket være morens siste handlinger.

Historien har rørt millioner av mennesker over hele verden og viser hvor sterkt båndet mellom mor og hennes barn kan være.