Å ta med barna til lekeplassen er en fin måte å slappe litt av på mens barna får leke sammen med andre barn. Men da Amy Smith tok sin datter til lekeplassen, hadde hun aldri forventet at det skulle ende så tragisk.

I det moren hadde funnet et behagelig sted å holde utkikk, løp hennes datter til sklien og klatret inn. Men da moren la merke til at hun oppholdt seg i lengre tid enn normalt, ble hun forferdet da datteren kom ut i et hysterisk anfall. Da mamma gikk bort for å inspisere, ble hun dårlig av det hun fant.

Tunnelsklien er mange barns favorittdel av lekeplassen, men nå er Amys datter redd for å gå tilbake etter den traumatiserende opplevelsen. Da hun kom løpende til mamma i tårer, ble hun sjokkert over hva hun fant på datterens bakside.

Foto: Twitter/ NewsOnePlace

Benet hennes dryppet av blod. Dette var ingen ulykke, noen hadde med vilje gjort dette slik at et barn ville bli skadet den dagen. Det mener i hvert fall Amy Smith.

Mammaen ble forskrekket da hun fant knust glass på en del av sklien som tilsynelatende hadde vært plassert der med vilje for å skade et barn. Hennes baby, Demi-Mai, var stygt kuttet og noen skår satt fortsatt igjen i beinet hennes. Hun skyndte datteren til sykehuset hvor hun fikk umiddelbar behandling.

Foto: Twitter / Zesty Europe News

Jenta måtte pleies, men ble trolig helt frist igjen. Moren ønsker å spre budskapet ut til andre foreldre om at de bør inspisere lekeapparater før de lar barna sine leke på dem. Hun håper ingen andre foreldre må gå gjennom hva de gikk gjennom.

Det er virkelig trist at dette skjer.. Hvem ønsker å gjøre dette mot et barn?

Del gjerne saken videre!