Denne førsteklassingen heter Hunter. I bildet nedenfor sitter han alene, adskilt fra resten av klassen.

Grunnen til at han måtte sitte alene er fordi han kom 1 minutt for sent. Ikke bare måtte han sitte alene, men han ble også isolert med en “skillevegg”.

Det var måten læreren straffet barn som kom for sent til timen. Hunter har blitt satt slik 6 ganger.

Foto: Facebook / Laura Hoover

Bildet er tatt av moren og viser hvordan hun fant sønnen gråtende da hun kom til skolen. Hun tok umiddelbart med seg sønnen hjem for resten av dagen.

Dette tolererte ikke bestemoren til Hunter og skrev et innlegg på Facebook.

Bestemoren skriver at moren til Hunter har en bil som til tider ikke starter og det har ført til at Hunter har kommet for sent på skolen.

Videre skriver hun at det er feil at skolen straffer barn for noe han ikke har noen kontroll over.

Foto: Facebook / Laura Hoover

Innlegget fikk stor oppmerksomhet i lokalsamfunnet og heldigvis sluttet skolen å bruke denne metoden for å straffe elevene.

Men historien stopper ikke med det…

Lokalsamfunnet samlet inn penger for å reparere den ødelagte bilen. Dessverre var kostnadene for høye i forhold til bilens verdi. Det endte derfor med at de kjøpte en ny bruktbil til den lille familien.

Foto: ABC News

Bestemoresn facebook-innlegg førte til at skolen sluttet å straffe elever på denne måten, OG familien fikk seg en tryggere bil.

Vi synes dette var en skikkelig solskinnshistorie. Den viser medmenneskelig kjærlighet og et lokalsamfunn som bryr seg om og hjelper hverandre.

Trykk LIKER for å spre budskapet og viktigheten av å hjelpe hverandre.