I vår tidsalder kan det sies at vi lever i en bruk-og-kast-kultur – også på kjærlighetsfronten. Hvis noe er ødelagt kaster vi og kjøper nytt, istedet for å reparere og vedlikeholde det så det varer livet ut.

Dette gjelder i midlertid ikke Bert og Beatrice Whitehead, de hadde vært gift i 67 år når tragedien inntraff. Beatrice hadde fått skjelettkreft og Bert hadde også en helsetilstand som raskt forverret seg, ifølge Bolton News.

De ble lagt inn på forskjellige avdelinger, fordi de hadde forskjellige helseproblemer.

Foto: Facebook / Khmer news

Den eneste måten Bert fikk møte kona si var når familien kunne trille ham i rullestol på sykehuset. Personalet på sykehuset gjorde et unntak og flyttet Bert og Beatrice på samme rom, slik at de kunne være sammen for seg selv.

Foto: Facebook / Wish fm

– Det er hjerteskjærende. Det finnes et team i rommet som gir henne pallativ behandling, forteller svigersønnen Stephen Hall.

– Da de dro sammen sengene så jeg hvordan Bert fikk et stort smil, det var et veldig rørende øyeblikk. Sykepleierne har vært helt strålende, de har gjort alt de kunne. Vi vil bare takke dem alle, sier svigersønnen.

Foto: Facebook / Wish fm

Beatrice hadde uheldigvis bare noen dager igjen å leve. Datteren deres Suzanne Hall sier at det er spesielt riktig at de får være sammen nå, siden Bert og Beatrice har vært sammen hver dag siden dagen de møttes.

Beatrice var bare 15 år da de traff hverandre, og paret giftet seg i 1950 da Bert kom tilbake fra militærtjeneste. Sammen har Bert og Beatrice tre barn, seks barnebarn og fem oldebarn.

Foto: Facebook / Wish fm

Royal Bolton Hospital sa i en pressemelding:

– Vi forsøker alltid å gjøre alt vi kan for å støtte pasienter og deres verdighet. Vi vet hvor mye de små tingene kan bety, og derfor forsøker vi å gjøre det som står i vår makt i disse tilfellene. Vårt personal forstod hvor viktig det var for Bert Whitehead å være ved sin kones side i denne vanskelige tiden, og derfor gjorde vi noen unntak på avdelingen for å flytte dem til et seperat rom, der du kunne være sammen.

– Mr. Whitehead har vært ved sin kones side siden da.

Foto: Facebook / Wish fm

Uttrykket «til døden skiller oss ad» har aldri truffet bedre eller varmet mer i hjerterota enn akkurat dette tilfellet.

Sykehuset og sykepleierne gjorde rett ved å la dette eldre paret sine siste dager sammen.

DEL på Facebook og lik gjerne om du er enig!