TV2-reporter Kadafi Zaman ble spurt hva Pakistanere gjør i Norge. Svaret han gir rører hele landet!

Under en SIAN-demostrasjon i Oslo ble TV2 reporter Kadafi Zaman spurt hva han og pakistanere gjør i Norge. Spørsmålet kom da han var ute på jobb som journalist i forbindelse med programmet «Norge bak fasaden».

Khadafi svarte aldri på spørsmålet under demostrasjonen, men har fått skryt for at han opptrådte meget profesjonelt av det verbale angrepet fra SIAN.

Mange som seere av programmet reagerte sterkt på det verbale angrepet. Dette angrepet kom på grunn av Kadafi sin etniske bakgrunn. I episoden som nylig ble vist på TV kan man se en veldig utilpass Kadafi stå og høre ordene hagle mot ham.

Dagen etter publiserer Kadafi Zaman sitt svar på Facebook, mens han står på ski ute i norsk natur.

Kadafi sier videre i videoen, som du kan se nederst på denne siden. «Det var noen som spurte hva pakistanere gjør i Norge? Vet du hva, vi står på ski, koser oss, nyter livet og nyter naturen».

Responsen Kadafi har fått etter at han postet innlegget har vært helt fantastisk. Både unge og eldre har sendt han meldinger og vist sin støtte..

Reaksjonen til Kadafi Zaman har gjort at flere norsk-pakistanske har hengt seg på emneknaggen #HvaPakistanereGjørINorge og flere har lagt ut på instagram, facebook og andre steder hva de gjør.

Folk har delt bilder av at de jobber, står på ski, går fjelltur, spiser brunost, feirer 17 mai og går i Pride-parade.

Nedenfor kan du se svaret til Kadafi Zaman.