En ukjent mann kastet seg over henne – Det han ikke visste var at hun har svart belte i karate!

Foto: Taela Jade Davis / Facebook

Man skal tenke seg nøye om når man går til det skritt å overfalle uskyldige mennesker. Det fikk en kar smertelig erfare da han prøvde å voldta en tilfeldig kvinne han hadde sett seg ut.

Det hele utspant seg en vakker vårdag i Melbourne, Australia. Det voldtektsmannen ikke visste, var at den 25 år gamle kvinnen hadde 15 års erfaring med karate, som hadde gitt henne den gjeveste utmerkelsen man kan få, nemlig svart belte.

Foto: Taela Jade Davis / Facebook

Da hun lå i bakken med mannen over seg, mens han febrilsk prøvde å dra av henne klærne så fór tankene gjennom hodet hennes.

Dette finner jeg meg ikke i, det er jeg som bestemmer over min kropp, og menns nedlatende syn på kvinner, ikke bare her, men verden over, må få en ende. Og så kicket fandenivoldskheten inn!

Foto: Taela Jade Davis / Facebook

Med noen smarte manøvrer, og et knallhardt spark, kom hun seg løs. Men mannen var besatt, og ville ikke gi seg. Med sine ferdigheter, måtte hun ty til vold.

Et slag i nesen var ikke nok. Deretter var det bare å sparke løs mot skrittet og magen. I tillegg skrek hun på hjelp, slik at folk i nærheten skulle høre hennes rop.

Først da det kom til folk, styrtet mannen av gårde. Kvinnen kom fra det hele uten fysiske skader, men med nok en grunn til å ta diskrimineringen på alvor.

På sosiale medier forteller hun om hvordan hun forhåpentligvis knakk både ribbein og nese på den idiotiske mannen.

Både karatelærer og medelevene var stolte av henne. Hun er et forbilde for alle som blir utsatt for overgrep eller blind vold.

Trykk LIKER om du synes mannen fikk som fortjent!