Uteliggeren fant en bag i telefonkiosken. Så gjør han noe som forandrer livet hans!

Foto: Lewis Roberts/Facebook

Gary bor i Liverpool i England. Han har ikke noe fast bosted, men bor gatelangs.

En dag han sjekket telefonkiosken for gjenglemte mynter, fant han en gjenglemt bag.

Foto: Pixabay

Nysgjerrig åpnet han bagen og oppdaget at den inneholdt en splitter ny dress og andre kostbare gjenstander. Dette var ting som kunne selges og for en uteligger teller hver eneste krone.

Gary lot seg ikke friste, han fant en kvittering i bagen med et telefonnummer. Han brukte noen småmynter han hadde funnet og ringte nummeret. Personen som tok telefon var ikke eieren av bagen, men butikkeieren i butikken som klærne var kjøpt i.

Tilfeldighetene ville ha det til at eieren av bagen hadde besøkt butikken sammen med en venn som var på jobbjakt. Så vennen hadde lagt igjen kontaktdetaljene og takket være disse ble eieren av bagen sporet opp.

Lewis Roberts eide bagen og ble imponert over Gary sin ærlighet. Han delte derfor historien på Facebook, og inkluderte litt informasjon om Gary.

Gary var nemlig kokk, men hadde fått problemer i hverdagen. Han trengte også medisinsk hjelp for å komme seg videre.

Mange lot seg sjarmere av historien og det ble startet en pengeinnsamling.

På kort tid ble det samlet inn over 20 000 kroner til medisinsk behandling. Videre fikk han også leie et rom vært billig. Flere arbeidsgivere tok også kontakt for å tilby han en jobb.

På kort tid gikk han fra å være hjemløs og tigge for å overleve, til å ha tak over hodet og få den medisinske behandlingen han så sårt trengte.

En fantastisk historie som viser at ærlighet faktisk varer lengst.