Valpen holdt på å sulte i hjel. Så kom redningen!

Foto: Facebook/Ramapo-Bergen Animal Refuge

Å kjøp eller adoptere et dyr er et stort ansvar, et ansvar de fleste tar på alvor.

Dessverre er det alltid noen unntak. Dyrebeskyttelsen i New Jersey, USA, ble oppringt av naboer som hadde fattet mistanke om at en av nabolagets hunder ikke ble tatt vare på.

Welcome puppy!!! We are so happy to have you to love ❤️

Publisert av Ramapo-Bergen Animal Refuge Tirsdag 19. juli 2016

Et levende skjelett kom krypende mot dem. Alle beina var synlig, men likevel viftet den modige valpen med halen så hele bakenden beveget seg. Det var helt tydelig at dette var snakk om ekstrem dyremishandling og hvert sekund telte.

Dessverre mottar dyrebeskyttelsen mange slike henvendelser, men selv de fikk sjokk da de kom inn i leiligheten og fikk se hunden. Dette var en av de aller verste sakene de hadde vært borti.

Pax stopped and greeted every person he encountered on the way out! ❤️

Publisert av Ramapo-Bergen Animal Refuge Tirsdag 19. juli 2016

Dyrebeskyttelsens ansatte skyndet seg å pakke inn valpen inn i et varmt pledd og hev seg i bilen for å kjøre til veterinæren. På veien stoppet ikke valpen å vise sin takknemlighet med kyss og logring.

Pax Update!!! We are happy to report that this precious puppy with the wonderfully strong spirit and will to live is…

Publisert av Ramapo-Bergen Animal Refuge Mandag 18. juli 2016

Hos veterinæren ble han satt ned på gulvet, hvor han fortsatte å logre og vise hvor glad han var for å ha kommet seg ut av leiligheten. Kroppen var så svak at han ikke klarte å gå, men han prøvd likevel å logre og delta.

Det var en hjerteskjærende opplevelse for personalet, å se hvordan denne lille valpen var blitt mishandlet over lang tid. Ingen mennesker hadde brydd seg og likefult var han tilgivende. De var fast bestemt på å gi han en sjanse og valpen Pax fikk medisinsk behandling og ekstra næring til helsen var stabil. Så fikk han komme i et fosterhjem der han fortsatte å overøse de rundt han med kjærlighet.

One last hug from a friend! Thanks to the wonderful team from Oradell Animal Hospital!

Publisert av Ramapo-Bergen Animal Refuge Tirsdag 19. juli 2016

I dag er han en frisk hund, elsket av sin familie som han overøser med kjærlighet.