I juli 1995 sa et par «ja» til hverandre ved alteret. Til tross for tvilerne som ikke trodde de hadde noen sjanse til en lykkelig fremtid sammen, eller fungere som et ektepar, trosset Maryanne og Tommy Pilling alle odds.

De er et fantastisk eksempel på at ekte kjærlighet slår tidens tann, selv når folk ikke støtter deres beslutning om å gifte seg for mange år siden.

Tjueto år etter at de giftet seg, er Maryanne og Tommy fortsatt et sterk sammenknyttet par. De bor vegg i vegg med Maryannes mor i Essex i Storbritannia, med sin søster og hennes familie som bor bare noen få hus bortenfor. De trenger ikke krangle, for de elsker hverandre ubetinget.

 

Foto: Facebook / Maryanne and Tommy

Men det var en gang at dette eventyret nesten ikke gikk i oppfyllelse. Maryanne, 46, og Tommy, 59, har begge har møtt store utfordringer i sitt liv sammen. De har begge Downs syndrom og har sett mer enn sin andel av mistroiske og uhøflige mennesker.

Denne kjærlighetshistorien begynte på et lokalt treningssenter for mennesker med lærevansker. De gikk på stevnemøte, og det var søtt hvor uskyldig deres forhold var. Men etter bare 18 måneder med dating, visste Tommy og Maryanne hva de ville – og han ba henne om å gifte seg med ham. Han presenterte henne med en med en lekering han kjøpte fra en salgsautomat. Men først, spurte Tommy Maryannes mor om tillatelse til å gifte seg med datteren.

Foto: Facebook / Maryanne and Tommy

Maryannes mor ga dem sin velsignelse, men dessverre var det ikke alle som likte brudeplanene. Maryannes søster Linda Newman fortalte at deres mor fikk «mye kritikk» for å støtte dem i å gifte seg. Men med tanke på hvor mange ekteskap som i dag ender i skilsmisse, er deres en kjærlighetshistorie en som har bestått testene i tid og negativitet.

«Deres forhold er så spesielt fordi det er rent og de forstår ikke dårlige følelser eller negativitet.»

Så i juli 1995 delte Tommy og Maryanne en vakker kirkeseremoni omgitt av venner og familie som overøste dem med kjærlighet. Maryannes mor hadde tatt Tommy med til smykkebutikken for å kjøpe en «ordentlig ring,» sier Linda. Hun fortalte New York Post at helt siden hun var liten jente, hadde Maryanne drømt om å ha et stort bryllup.

«Det er akkurat det hun hadde ønsket seg. Det var en vakker dag. Når de går nedover altergangen og holder hender, og gjør sin uttalelse, men på en god måte.

Noen folk stirrer, de antar at mennesker med Down syndrom og lærevansker ikke kan gifte seg. Men vi får også så mange flotte meldinger fra folk som er inspirert av historien.

Folk som er bekymret for sine egne barn eller barnebarn med Downs syndrom får håp fra Maryanne og Tommys historie. Jeg håper at deres barn kan også bli forelsket og leve lykkelig.»

Foto: Facebook / Maryanne and Tommy

Du kan se i deres bryllupsbilder hvor forelskede de var – og fortsatt er ennå i dag. Det var starten på et vakkert ekteskap mellom to godhjertede mennesker. Linda har selv delt sin historie på Facebook og Instagram.

«De elsker hverandre inderlig, respekterer hverandre og er alltid helt ærlige med hverandre.»

Maryanne pratet til PEOPLE om Tommy, ekteskap og hennes bryllup. Det var en utrolig stor dag for henne.

«Mitt bryllup var den beste dagen i mitt liv. Jeg ble sjokkert da Tommy foreslo ekteskap, men jeg trengte ikke å tenke meg om for å si mitt ja. Tommy og jeg har aldri kranglet. Jeg elsker min mann veldig mye. Han er min beste venn.»

Se en video om den fantastiske kjærlighetshistorien her, og del den gjerne med dine venner på Facebook!